Wordt deze schitterende Elnagh Magnum een beetje van u? Wilt u ieder jaar een paar weken met deze exclusieve camper op pad? Doe mee met dit aantrekkelijke Kelgin Partner-project.

De Magnum 30 is het topmodel van Elnagh en biedt veel ruimte en luxe tegen een voor deze topklasse heel scherpe prijs. Deze integraal heeft populaire indeling met achterin twee lengtebedden boven een grote garage. WC en douche bevinden zich gescheiden, links en rechts in de camper. In het midden bevindt zich een royale hoekkeuken met afzuigkap en daartegenover een grote koelkast met apart vriesvak en een gasoven daarboven. Voorin heeft de Elnagh Magnum een royale zithoek en een tweepersoons hefbed boven de cabine.

Kelgin Campers wil dit jaar investeren in een nieuwe Elnagh Magnum 30 en nodigt u uit om partner te worden in dit project. Dat kan op verschillende manieren:
  • U wilt met deze exclusieve camper op vakantie. Door de aanschaf van een Camperabonnement bent u er zeker van dat u de komende 5 jaar met een camper van dit model op reis kunt. Deze camper blijft ondertussen te koop en wordt bij verkoop steeds weer vervangen door een nieuwe. U kunt ook meedoen met een goedkoper abonnement op een ander model camper met een lagere huurprijs.
  • U wilt profiteren van de exploitatie van deze camper en kiest voor een hoog rendement. U koopt een Camperaandeel en ontvangt uw inleg aan het eind van de looptijd terug met een aantrekkelijke bonus.

Hebt u interesse? Bel 0113-233146 of mail ons voor meer informatie. Zowel het Camperabonnement als het Camperaandeel kan geheel op maat worden ingevuld.

Elnagh Magnum
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter